Heart Chat Bubble

Studiedag

Imorgon får man lite sovmorgon då barnen har studiedag, men dom lär ju vara uppe och studsa tidigt ändå, gubben drar iväg och jobbar i morgonbitti och kommer hem på söndag,
 
Gjorde ett försök att kolla kattens mage och tuttar för att se några förändringar, men det kunde jag glömma, det ville hon inte vara med om.
 
Idag drog gubben och jag in till stan och shoppa lite, det blev nytt headset till William så han kan sitta pch snack med kompisarna, leksaker till de två mindre och jag köpte gummistövlar och regnkläder, kan behövas när man ska vara på dagis, sen blev det handla mat, så nu är frysen full. På lördag tar jag och barnen en till sväng till stan och shoppar lite klä

Jobb jobb

Har fått arbeta 3 veckor på förskolan Granen i Österby, så skönt att få in lite extra pengar. Det är också skönt att veta jag kommer få jobba v 45-49, blir en månads lön till jul, mycket julklappar blire :-)

Idag ska vi åka iväg och hämta hem en kökssoffa och ny tv-bänk. Har vi tur så får gubben sin lön till helgen så vi kan åka och handla lite på expert, ska köpa en till tv, så får barnen ta den här till sitt tv-rum på övervåningen.

Känns som att den ekonomiska biten har vänt kraftigt för oss nu, och det känns ju mycket bra att inte behöva vända på varenda krona:-) och jag ska ta tag i körkortet, men eftersom att vi har automat så kommer jag ta för automat och köra upp en gång till för manuell senare. Många tycker nog att man är dum i huvudet om man tar bara för automat, men det är mitt liv och mitt val.

Misstänker kattbebisar!

Tror att våran lilla Jackson kanske kan vara med kattbebisar, men det är nog lite tidigt så man kan inte vara säker. Men hon vill komma in oftare och är keligare, senast förra veckan kom hon knappt in på kvällen när man var ute och ropa, men nu kommer flera gånger om dan. Tror att hon löpte för kanske 2 veckor sen, då gubben såg att hon låg framför vår han katt och åmade sig, men han fattade nog inte riktigt vad hon ville. Det har sprungit en annan katt är på nätterna, som hyresvärden tror är en vildkatt, han har suttit på vår altan och jamat på nätterna och jag har först trott att det vart Jackson tills jag såg han, nu har han inte synts till på ca 1 vecka.

Jaja det är väl bara att vänta och se. Barnen blir nog överyckliga om det skulle vara så, det är tur att vi bor på en gård!


Här kan du skriva en liten presentation.

[DIN MAIL HÄR]