Heart Chat Bubble

Charlie 9 månader

Nu har Charlie blivit 9 månader.....
Han kryper
Ställer sig upp, överallt
Går mellan bordet och soffan, med hjälp av en hand
Han kan bli riktigt tjurig....



julhelgen.....

Nu är det redan söndag igen. Alla barnen var nöjda och glada över sina julklappar. Imorgon får dom mera paket då deras mormor kommer hit.

I torsdags kom min bror hit med lite julklappar som dom fick öppna på en gång....

Charlie med sin första julklapp...




Charlie med sin kläder från Jocke och Marika, så fina.


Elliot öppnar paket från Jocke och Marika

William öppnar sina paket från Jocke och Marika


Charlies första julaftons morgon och med de första julklapp från oss...


William och Elliot med kläderna från Jocke och Marika, Lego brandstationen som de fick av oss, första julklappen på julafton. Den vart dom mycket nöjda över och den har det lekts med hela helgen.

Brandstationen ihop byggd. Jag fick också hjälpa till och bygga lite....

Lägger in lite fler julklappsbilder senare....





julskinka

Nu står julskinkan i ugnen, skulle egentligen gjort den igår. Det blev lite sent igår, men vi får ju iaf en skink macka till frukost. Om den nu går att äta, hade på Konjakssenap den här gången, men det blir nog bra.

Charlie har somnat i min famn, så nu ska jag lägga honom i sängen.


Uppe med tuppen!!!!

Förstår inte varför Charlie alltid ska vakna 05.40 och idag när det inte är någon som ska upp tidigt för att det är jullov. Vi höll honom uppe en stund, eller ja försökte iaf, men han vaknar ändå så tidigt....

Nu sitter han och jag i köket, vi vill ju inte väcka William och Elliot så här tidigt. Han kanske somnar igen snart, börjar klia sig lite i ögonen. Skulle han somna så skulle jag iaf inte lägga mig nu, då blir jag bara tröttare.

Helgen

I fedags åkte jag till Sala och julhandlade lite, tog med mig Charlie. Fast det tyckte inte Elliot var lika roligt, han blev så ledsen när han fick stanna hemma. Handlade en del julklappar och mat...
På kvällen skulle William på disco, så det var bara hem och slängde in en pizza i ugnen åt honom så han fick något i magen. Klockan 9 gick jag och mötte honom, han hade haft det roligt. Men man kan ju undra vad det är för disco när barnen som är där sitter och spelar tv-spel hela kvällen!!

Igår var det lugnt, Gubben jobbade delad tur på äldreboendet här. William hade en kompis här och lekte lite, dom har gått i samma klass, men kompisen har nu bytt skola och det tyckte inte William var så kul, men de kan ju leka ändå. Vi var och fikade en snabbis. 

Idag har det också varit lugnt, Gubben började kobba 12 och kom nyss hem. Mitt på dan kom min pappa hit med lite rådjursfilè och lever + en vildsvinsstek och julgranen, men den tar vi in på torsdag.

Nu blir det lite tv och sen sova.

  
  


Det bara snöar och snöar...

Idag var Charlie och jag uppe 05.40, jag somnade vid halv 2. Så det blev inte mycket sömn. Idag ska jag kanske åka till Sala och handla lite mat och julklappar med Anci, men som vädret ser ut nu så blir det nog inget. Jag som tyckte att det skulle vara skönt att få åka utan barn, då Gubben sa att han skulle ha dom hemma. Fast då får han väll lite svårt att jobba kanske, så det är väll lika bra det. Jag får väl ta det en annan dag, blir väll som det brukar, någon dag före julafton med alla barn. Är inte lika roligt att handla julklappar när dom är med, man vill ju inte att dom ska se vad dom får.

Charlie har börjat ställa sig upp, så nu får man ha lite koll. Balansen är ju inte så bra än.












Ställer sig upp!!!!

Igår på morgonen var det Lucia fika på Elliots dagis, dom skulle inte heller ha något Luciatåg. Tror att det är för de har så många små på hans avdelning nu.

Imorse när William hade gått till skolan satt jag och Elliot i soffan och Charlie kröp runt på golvet, sen bara sådär så kom han mot soffan och ställde sig på knäna och sen ställde han sig upp. Han såg så glad ut när han stog där. det går fort nu, för ca 2 veckor sen började han åla och nu ställer han sig upp. Snart börjar han väll gå också!!!!

Om 10 dagar är det julafton och jag måste ta och åka och köpa lite julklappar!!!





Måste säga att vi har tur som har en snäll katt, han bryr sig inte när Charlie klättrar på honom och sliter honom i öronen eller pälsen. Han bara ligger där!!!

Helgen.....

I lördags åkte vi till kyrkan i Heby och kollade när Jennifer hade Lucia, dom var så duktiga!!


 Ser lite utav Jennifer här!!!



Måste skaffa en annan kamera, som är lite bättre.....

Sovmorgon igen!!!

Idag vaknade Charlie strax före 6, försökte få honom att somna om men lyckades inte. Vid halv 7 klev Gubben upp och tog honom, så jag fick sova lite mer och de var skönt. Händer inte allt för ofta att jag får ligga i sängen till halv 9. Gubben kom in med Charlie då för han var trött, så nu sover han igen och vi ska ta och äta lite frukost snart.

Igår var Elliot, Charlie och jag på barnsång, det var sista gången för det här året, så det var rätt mycket folk där då, men det var roligt. När vi kom hem somnade den lille en stund. William och Elliot gick ut och lekte i snön och sen gick vi också ut. Vi var lite lata igår när det gällde maten så det fick bli pizza, det var så gott. Charlie blev trött efter det, försökte hålla honom vaken, men det gick inte så bra, han somnade vid 4. Jag la honom på soffann och tänkte att då kankse han inte sover så länge, men det gjorde han ju, tor han sov 1 timme ungefär. Så på kvällen somnade han vid 8. Hoppas att hans rutin hade kommer tillbaka. Det blir lite jobbigt när man ska göra iordning 3 stycken vid ungefär samma tid på kvällarna.

Nu ska vi göra iordning frukost.

Vad händer...

Jag som tyckte att Charlie hade fått in en så bra rutin, idag ville han inte somna alls. Har precis lagt honom i sängen, så nu sover han. Han sov visserligen mellan 3-4 idag på eftermiddagen och det brukar han ju inte göra. Får se om han får tillbaka rutinen.

I tisdags var Charlie och jag på föräldragrupp nere på BVC och innan det började passade jag på att väga honom, hade inte gjort det på 2 månader, då vägde han ca 7200 gram och var 68 cm lång och nu vägde han ca 7800 gram och var 71,2 cm lång, så han hade typ bara gått upp 600 gram på 2 månader. Kurvan såg väll inte så där jätte bra ut, men jag vet ju att han äter som han ska plus att nu rör han på sig mycket mer, han är aldrig stilla, inte när han sover heller!

Det blev inte så mycket städning idag, förstår inte vart tiden tog vägen. Det blev en lugn dag idag.

Nu blir det en kopp kaffe och Byggfällan!!


Här kan du skriva en liten presentation.

[DIN MAIL HÄR]