Heart Chat Bubble

Klippt!!

I går var jag och klippte av mig håret och det känns väldans konstigt, eftersom att jag hade ganska långt innan!



Och så här blev det!



Nu ska jag ta och göra lite nytta här hemma!!

God Morgon!!

Idag hade jag kunnat lega kvar i sängen, så fruktansvärt trött. Men William ska ju iväg till skolan så då får man inte sova. Lite kaffe så blir man som en människa.

Idag så måste jag ta tag i städningen och sen ska jag gå och klippa mig. Elliot ska jag snart gå och lämna på dagis. Charlie ligger på golvet, men han har ju börjat vända sig, så nu vill han inte ligga så långa stunder. Det blir ju jobbigt å ligga på mage.



Nu ska vi ta och klä på oss lite!!

 


Snart dags för sängen

Inte har man kommit i säng än, men snart. Fastnade vid datorn och leta skor.

Jag har haft rätt så långt hår, men idag så lessnade jag, för det var så slitet så det gick knappt å borsta, då åkte saxen fram å gubben fick klippa. Det blev ju inte rakt men jag ska till frissan i morrn å se vad de kan göra.
Sparade toffsen så jag ska nog lägga in en bild på råttboet, men det får bli i morgon.

Nej nu ska jag glo vidare på skärmen sen sova, så man orkar gå upp imorgon och väcka barn.

Kväller!

Nu sover alla barnen och jag sitter och äter lite chili nötter medans gubben gör äppelpaj. Tänk vilket tjat det måste bli på kvällarna, speciellt söndagskvällar, när barnen ska i säng. Försökte få William å gå å duscha, tror att det tog en kvart för han å komma dit. Han har ju så mycket annat för sig när han ska göra nåt. Elliot springer fram och tillbaka, men men nu sover dom. Jag ska ta det lugnt framför tv:n en stund innan jag ska sova. Upp i morgon bitti och skicka William till skolan.

Solen hann försvinna innan vi kom ut på promenad, för precis innan Charlie vaknade så somnade Elliot, men vi kom i allafall ut en stund. I morgon måste jag nog ta och städa innan jag gör något annat.

Nu ska jag se om jag kan hitta några bra skor till Elliot.





Söndag!!

Tjohoo!! Då var det söndag igen då!! Är lite ny på det här, men men hur svårt kan det vara å skriva lite? Inte mycket.
Jag kommer nog mest skriva om min vardag med mina 3 underbara pojkar: William 9 år, Elliot 3 år och Charlie 5 månader! Alla 3 men sin egen vilja kan bli rätt jobbigt ibland och man känner sig som världens tjatigaste morsa, ibland.


Nu väntar jag på att Lilleman ska vakna så vi kan gå ut och gå lite, medans solen skiner!



Gå till macken och köpa lagningslappar till Williams cykel kanske, så han kan cykla. Han börjar tycka att det är jobbigt å gå till kompisar och till tjejen!!

William och Elliot "försöker" städa sitt rum, men det går trögt för det är ju så väldans jobbigt. Själv skulle jag också behöva göra ett ryck men inte just nu, känner mig lite trött, får se om jag tar det senare eller imorn.

Välkommen till min nya blogg!



Här kan du skriva en liten presentation.

[DIN MAIL HÄR]