Heart Chat Bubble

Hemma igen!

Nu har vi vart ute och grillat lite korv och det var riktigt skönt och gott. Korv är godast ute! Elliot var så trött när vi kom in så han hann knappt komma innanför dörren innan han somnade.



Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara ta det lugnt i soffan.


Grillning!

Charlie sover nu för andra gången idag, William och Elliot har gått ut på gården. När den lille har vaknat ska han få lite gröt, sen går vi med ut. Vi tänkte att vi skulle gå ut och grilla lite korv idag.
Man får passa på medans solen tittar fram.

Måste också komma ihåg att jag ska köpa nya batterier till kameran, så jag kan ta lite fina bilder på barnen.

Jag har suttit och grejat lite på min blogg, tycker faktiskt att jag fick till det rätt bra!

Det är så roligt att vakna tidigt!!!!

Kände mig inte så pigg på att kliva upp imorse, klockan var strax före 7 när Charlie började prata i sängen. Kom på att jag skulle dra tillbaka klockan också och då kändes det ju ännu mindre kul att kliva upp.
Försökte få han och somna om, men det gick inte, märkte sen att det började lukta lite skumt. Det var bara att kliva upp och byta blöja. De 2 större grabbarna var också vakna och Elliot hade visst också bajsat lite i sin blöja, han har väldigt svårt att bajsa på toaletten.

Nu har Charlie somnat igen och vi andra ska väl ta och få i oss lite frukost.



Sen får vi se vad vi ska hitta på idag, jag skulle iaf behöva städa lite. William och Elliot vill nog gå ut och leka lite.

 

Det blev en....

...trevlig dag!
På dan gick vi till ett par vänner och tog en snabb fika, då de skulle åka bort. Efter det ville de större grabbarna gå ner till skolan och leka. William ville köra lite fotboll så vi turades om att stå i mål så han fick skjuta lite. Inte så kul då jag är väldigt boll rädd, men man får ju ställa upp på sina barn. Den lille sov i vagnen.

När vi kom hem så ringde min lillebror och sa att de skulle komma och hälsa på. Det blev mycket trevligt, bjöd dom på lite mat, sen skulle de åka hemmåt.

Nu sover alla barnen och jag sitter med datorn i knät och gubben spelar lite tv-spel. 

 


Hoppsan!!

Det var visst ett tag sen jag skrev, men har liksom inte haft någon lust och kanske inte så mycket tid heller. Men jag ska försöka bli lite bättre.

Igår var Elliot, Charlie och jag på barnsång, trodde inte att det skulle vara så många där som det var. Det var jättekul och vi kommer gå dit igen, synd bara att det inte skulle bli någon nästa vecka, kanske för att det är höstlov. Charlie blev 7 månader igår, tycker tiden går alldeles för fort. Han håller på och få 2 tänder och de kom samtidigt.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske blir så att min lillebror och hans tjej kommer över och äter lite mat.

Nu måste jag ta den lille.




Kram Lola



Här kan du skriva en liten presentation.

[DIN MAIL HÄR]