Heart Chat Bubble

Tårta idag...

Oj vad den här helgen har gått fort....ändå har vi inte gjort ett dugg. Bara vart hemma och tagit det lugnt. Charlie håller på att få en tand, så det luktar inte allt för gott i blöjan ibland....

Idag ska vi åka iväg till Österbybruk och äta lite tårta hos min lillebror Jocke som fyller hela 24 år idag.

Tänk om man kunde göra sånna fina tårtor!!

Charlie sitter just nu på golvet och leker med julgranskulorna, har inte vart ner till förrådet med julgrejerna än. Igår städade jag faktiskt lite i grabbarnas rum och det blev så tomt på golvet så dom tyckte att Charlie kunde få komma in till dom lite och det tyckte han var riktigt roligt.
Snart somnar nog han igen och då ska jag passa på och duscha lite.

Trötter....

Lillemannen sitter och kliar sig i ögonen. Nu började hans favoritlåt på radion och genast började han dansa i stolen

Mikrofonkåt med september...

Idag har jag faktiskt städat lite så nu är det ju bara resten kvar....Men snart ska jag gå iväg och hämta Elliot på dagis. Charlie får nog stanna hemma, tror han hinner somna innan jag går. Det kan ju vara bra, för han tycker inte om att klä på sig en massa kläder.



Väckarklocka.....

Charlie har blivit min nya väckarklocka. Sen skolan började i tisdags så har jag ställt klockorna, men jag har alltid varit uppe innan dom börjar låta eftersom att Charlie vaknar tidigt, ibland för tidigt. Idag var vi uppe klockan 6. Det är nästan så att man skulle kunna låta bli att ställa klockan, men lika bra att göra det ändå. Han skulle säkert sova länge om jag lät bli...

Snart ska Charlie och jag gå och lämna Elliot på dagis, sen hem. Måste försöka orka med städningen idag, får se hur de blir med det.

Först KAFFE!!!!

Boxning!!!



Idag på kvällen var William iväg och provade på att boxas och han såg så glad ut när han kom hem. Han tyckte att det så roligt. Så vi får se om han fortsätter.

Nu ska jag se på tv med Gubben, sen ska jag sova. Hoppas att Charlie sover lite längre än till 5 imorgon.

Vart har plogarna tagit vägen????

Det har snöat hela dan idag, men jag har inte sett en enda plog här!! Kan säga att det var riktigt jobbigt att skjuta en vagn och dra en pulka med en 16 kilos 4-åring i, plus att det är hål i pulkan tydligen och där kom det in massa snö, då blev det genast mycket tyngre. Tror vi stannade 10 gånger på vägen hem för att tömma pulkan på snö. Så om jag inte hade muskler innan så lär jag ha fått lite mer nu i både armar och ben.

Se om Charlie vill sova en liten stund kanske....

Vad blir det för mat???

Lillemannen sitter och äter banan och jag tar mig en kopp kaffe innan vi ska bege oss ut i snöandet. Ska hämta Elliot på dagis och handla lite.

Idag har jag bestämt att vi ska äta Lasagne, en vegetarisk sådan. Den ser så god ut så jag bara måste prova.



Tror faktiskt att William och Elliot inte kommer tycka om den, speciellt inte Elliot. Så jag får göra nåt annat också, men bara i fall att...

Charlie försöker vara ledsen, ser ganska kul ut. Men tur att Gubben spelar lite musik så han börjar dansa lite istället.

Nej, nu måste jag slänga i mig kaffet och klä på Charlie som fortfarande har pyjamasen på sig...

Måste måste...

...göra lite nytta idag, golven skulle behöva skuras lite, toaletten måste städas, det ska röjas på grabbarnas rum, vårat sovrum behöver städas och köket......tvätten måste jag ta tag i också!

Sitter nu och ger Charlie lite smörgås, han har nyligen vaknat igen. William är i skolan och Elliot på dagis. Charlie har kommit på att han kan sätta upp fötterna under bordet och vicka på matstolen, inte så bra, måste hitta något och spänna fast den med runt bordsbenen.

Nu kaffe sen ska jag städa....

Varför vill han inte sova.....

Klockan 5 vaknade Charlie idag....först vaknade han klockan 2.50, då kom Elliot och la sig brevid mig, jag tog upp Charlie och la honom också brevid mig. När han vaknade 5 gick det inte att få honom och somna om försökte till halv 6, men jag gav upp.  Gick upp och gjorde välling och kaffe, så nu sitter jag här med en kopp kaffe och Charlie leker på golvet. Det spelar ingen roll när han somnar kvällen innan, igår somnade han när han åt välling strax efter 6, men han vaknade ju såklart till när jag hade lagt ner honom i sängen så han var uppe till 8.

Nu snöar det visst igen också, jag som nästan hade hoppats på att snön skulle försvinna....












Då var det slut på lugnet.....

Nu har alla barn kommit hem, det är ju rätt lugnt ändå. Den ene spelar tv-spel och den andre kollar på film. William ville gå G'årn idag (fritidsgården), nu får ju dom som går i 3:an också gå dit. Barnen börjar bli stora. Undrar vart tiden tar vägen?!!! Han får väll gå dit en stund i alla fall.

Nu måste jag ta den lille, han håller på och slår på tv:n, så William ser inte vad han gör!



Idag har jag faktiskt inte gjort ett dugg, har suttit på en stol i köket framför datorn hela dan tror jag. Har i alla fall tagit disken, det försvinner ju inte av sig själv tydligen.....

Tittar ut....

Sitter i köket och kollar på när andra jobbar på andra sidan gatan, ser rätt roligt ut. Två killar står på en lift och hackar bort is på ett tak eller ja, den ena hackar och den andre tittar på....


Här kan du skriva en liten presentation.

[DIN MAIL HÄR]