Heart Chat Bubble

Soffhäng

Har mys i soffan med mig själv och lite lördags godis och tv:n


Michael Jacksons "Bad" - så kom den till

22:30 - 23:35 Idag, 29 december 2012






Amerikansk popdokumentär från 2012 . Vi följer tillkomsten av Michael Jacksons album "Bad", med låtar som "Man in the Mirror", "I Can't Stop Loving You" och titelspåret "Bad" förstås. Regissören Spike Lee bekänner att han ville bli som Michael när han växte upp i Brooklyn. Så det är en kärleksförklaring till en genialisk och noggrann artist, men också en film om skapandets vånda. För hur följer man upp ett album som "Thriller"? Dokumentären hade premiär vid filmfestivalen i Venedig. Även 04/01 i SVT2 och 13/01 i SVT2.

Bortkastad

Varför ska man alltid göra för mycket mat till julen? Man får ändå kasta bort en hel del....men jag ska nog ta och slänga ihop en pyttipanna av potatisen, skinkan och köttbullarna som blev över.
 
Idag ska det bli lite städning tror jag, måste det i alla fall. Lillfisen har somnat på soffan efter att vi var ute en stund och jag tar mig en kopp te.
 
Här är den lilla datorn som vi köpte, det blev en 10,1" räcker åt mig.

God fortsättning!!

Jaha det var den julen det. Alla barn blev nog nöjda över sina klappar, även om de fick öppna dom på juldagen istället. Gubben jobbade hela julafton och slutade på juldagen, men det funkade ju ändå. Igår drog vi in till Uppsala och kollade lite, men hittade inget förutom en liten dator till mig.
 
Nästa vecka ska det bakas tårta då Elliot fyller & år.
 
Nu ska jag fylla på kaffekoppen


Här kan du skriva en liten presentation.

[DIN MAIL HÄR]