Heart Chat Bubble

Charlie 8 månader!!!!

Den 29 mars kl 11.12, exakt 8 månader sen så kom våran lilla Charlie till världen. Känns som om det var igår. Nu är han stor, han kan:
Sitta
Krypa, eller ja han ålar sig fram, men fort går det.
Han älskar att bada
Han tycker väldigt mycket om majskrokar
Somnar vid 6-halv 7 på kvällarna
Han är oftast glad, men får han inte hålla på med de han vill så blir han riktigt arg.
Börjar dra sig lite uppåt när han kommer fram till tv-bänken, så nu får man nog hålla ett öga på honom.

Han älskar också sina syskon och de 2 katterna vi har, iaf den vita katten, Pontiac, han bryr sig inte så mycket när han sliter i honom. Den lille svarta katten, Jackson, hon drar direkt när han kommer.


8 Månader



Han tycker också om när det blir reklam på tv, då är det ingen större ide att försöka få kontakt med honom!!

Ny vecka...

Satt igår och kollade efter lite kläder på HM som jag kunde köpa till barnen i julklapp, började kolla åt Charlie, det fanns inte en ända tröja i hans storlek, det blev bara 2 par byxor åt honom. Det fanns inte så mycket åt de andra heller. Det blev lite iaf.

Snart ska vi göra oss klara och gå till kyrkans barntimmar.

Fnitter

Charlie har nyligen somnat, han var riktigt trött nu på eftermiddagen, så det var tur att han kunde hålla sig vaken tills maten var klar. Sen fick han bada lite och äta välling. Han somnade rätt snabbt. Wiiliam och Elliot är nog rätt så trötta dom med, för dom har i stort sätt bara skrattat nu på kvällen när de har lekt. Om ett tag ska de också i säng, imorgon är det skola igen. Elliot, Charlie och jag ska nog gå iväg på kyrkans barntimmar imorgon på förmiddagen.

Det var riktigt kallt ute idag, jag tog Charlie och Elliot med mig ut på en liten promenad och det var så kallt så jag fick ont i ansiktet. Sen gick vi och handlade lite så vi kunde göra lasagne idag.

Nu ska jag se om jag hittar lite kläder till alla barnen som jag kan beställa åt dom till julklappar.


Kvällsläsning

Vilken tur att Elliot har en snäll storebror. William ligger just nu och läser en bok för honom. Fast det blir ju väldigt mycket fnitter då. Men det är väll så det ska vara, dom bråkar ju iaf inte. Dom kan vara snälla mot varandra också, vilket dom oftast är!!
 

Lördag!!!

Charlie verkar tycka att att det är väldigt bra att kliva upp klockan 6 nu för tiden, själv tycker jag väl att det skulle vara skönt att få ligga lite till. Men man måste ju gå upp när han vill!!
Han har iaf börjat få in en bra rutin nu, somnar vid 6-halv 7 på kvällarna och det är rätt skönt eftersom att man får lite tid över till de 2 större grabbarna när de ska i säng.

Igår satte vi upp ljusstakarna och julgardiner. Här snöar det fortfarande, har gjort det sen i tisdags.

Idag har vi inte gjort så mycket, plockat lite och byggt lite lego med grabbarna. Imorse var jag tvungen att få Charlie att bli ammad lite, då han inte har velat bli det på några dar så var det så fullt med mjölk på ena sidan så det gjorde ont och inte ville det komma nått när jag försökte pumpa ut lite. Så det var tur att han ville ha iaf lite idag, blev genast mycket lättare. Fast det är ju också skönt att vill sluta självmant.

Nu ska det bli gott med lite kaffe.

Äntligen fredag

Idag tyckte Charlie att han och jag skulle kliva upp klockan 6, kände mig inte så pigg på det, men men man får allt göra det ändå.

Om en stund ska vi gå på barnsången. Sen hem och städa lite och sätta upp lite julgrejer.

Nu måste jag börja göra mig iordning....





Pontiac vill också vara med och leka lite!!!

Blåser och blåser

Dom sa att det skulle bli storm, men jag kallar inte det här storm. Det blåser men inte så mycket. Idag har jag och de 2 större grabbarna städat deras rum och plockat upp alla små saker från golvet eftersom att den lille börjar ta sig fram fortare och fortare nu. Imorse drog han in i deras rum när jag fixade Williams frukost. Så han ropade på mig och sa att han var där inne, då vart han lite orolig tror jag. Så nu finns det inget på golvet där inne.

Imorgon ska vi gå på barnsång, efter det ska jag nog ta mig ner i förrådet och plocka fram lite julgrejer. Ska bli roligt.


Isbjörnar!!

Det blåser isbjörnar här utanför idag. Man ha ingen större lust att kliva utanför dörrn, iaf inte i onödan. Snöar gör det också, har gjort hela dan.



Idag har jag inte gjort ett dugg. Charlie börjar bli riktigt snabb nu när han ålar sig fram på golvet.
Igår var jag ju till vårdcentralen igen och jag behöver inte gå dit igen, bara om det skulle komma tillbaka. Skulle det hända tänker jag nog ta hål på den själv, har då ingen lust och springa fram och tillbaka på vårdcentralen.
Nu ska jag ta och stoppa i mig något, känner mig lite hungrig nu.


Pepparkaksbak...

På eftermiddagen idag så bakade William och Elliot pepparkakor, dom var så goda. Lär ju få behöva göra det flera gånger innan julen.

Tidigare på dan har vi inte gjort så mycket faktiskt. Fick gå upp till dagis på förmiddagen, för Elliot behövde nya byxor, skor, kalsonger, strumpr och overall, då det hade hänt en liten olycka när dom gick från gympahallen idag. Det är tur att man har nära dit, typ 5 minuter.

Charlie har börjat ta sig framåt när han ligger på golvet och det är ju kul. Fast han tröttnar ganska fort. Idag när han låg på mage och jag försökte leka lite med honom så var ju katten tvungen att vara med också och han la sig över leksaken och skulle leka han med. Tog ett kort, men orkar inte lägga in det idag så det blir imorgon. Charlie sover sen 1 timme tillbaka och nu ligger de 2 andra och ska sova också. Själv så ska jag kolla på tv.

Ny vecka igen!

Idag vaknade jag av att Charlie låg och hostade så fruktansvärt mycket så jag var tvungen att ta upp honom till mig, jag hoppades på att han skulle somna om en liten stund, klockan var ju bara halv 6 och jag hade 1 timme till att sova. Fast han tyckte att det var dags att vakna, så vi låg i sängen och busade lite. Till och med Gubben var vaken då!

Efter att William hade gått till skolan så gjorde Elliot, jag och Charlie oss i ordning för att gå ner till kyrkans barntimmar. Där lekte dom lite och sen fikade vi. Charlie satt på en matta och försökte ta sig lite framåt men armarna hängde inte riktigt med så han tippade framåt och slog huvet i golvet och så slog han i ögat på något också, så nu har han en liten blåklocka på ögonlocket. Han vart lite ledsen först men det gick över rätt fort.
Han somnade i vagnen på väg hem fortsatte sova till 2 och det händer inte ofta att han sover så länge. Han kanske börjar få lite rutin, för de senaste dagarna så har han somnat vid halv 7 på kvällen och bara sovit 2 gånger under dan.

På eftermiddagen tog jag min kompis, dammsugaren, på en liten runda här hemma. Fick iaf lite gjort idag.

Nu ligger alla barnen och jag ska ta det lugnt framför tv:n.


Här kan du skriva en liten presentation.

[DIN MAIL HÄR]